Tropos ABLE voortaan beschikbaar met kiepbak

Tropos Motors Europe breidt zijn aanbod van carrosserie-opties voor zijn Tropos ABLE compacte elektrische transporters uit met kipwagens. Ze zijn verkrijgbaar als achterkipper en als driezijdige kipper en kunnen worden ingezet op bouwterreinen, voor facility management, tuinaanleg, landschapsverzorging of in de landbouw.

De nieuwe kippers voor de Tropos ABLE-modellen zijn verkrijgbaar tegen een catalogusprijs vanaf 4.300 euro netto. Het laadvermogen ligt tussen 375 en 610 kg, afhankelijk van de versie en het voertuigmodel. Met een binnenhoogte van 35 centimeter zijn beide kipperversies 2,30 meter lang en 1,40 meter breed. Ingebouwde sjorogen om de lading vast te zetten en de cabine te beschermen, behoren tot de standaarduitrusting van de nieuwe carrosserieën. De zelf ontwikkelde vloerconstructie garandeert een hoog draagvermogen. De kippers zijn uitgerust met een beproefde elektro-hydraulische cilinder.

De technische prestatiegegevens van de Tropos ABLE blijven ongewijzigd. De elektrische transporters hebben een actieradius van maximaal 260 km en zijn emissievrij. Met een breedte van 1,40 meter kunnen de compacte elektrische bedrijfsvoertuigen gemakkelijk over smalle wegen rijden. Door korte wielbasis en kleine draaicirkel zijn ze bijzonder praktisch.

In België wordt Tropos verdeeld door Green Mobility Group.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laatste nieuws

  • Tropos verlengt actieradius met zonnecellen

    Lege accu? Geen stroom binnen bereik? Als het aan Tropos Motors Europe ligt, zijn deze zorgen voortaan verleden tijd. In een innovatief pilotproject test de fabrikant van elektrische gebruiksvoertuigen in Herne integreerbare fotovoltaïsche cellen in de laadbak. Dankzij deze trendsettende...
  • Tropos ABLE voortaan beschikbaar met kiepbak

    Tropos Motors Europe breidt zijn aanbod van carrosserie-opties voor zijn Tropos ABLE compacte elektrische transporters uit met kipwagens. Ze zijn verkrijgbaar als achterkipper en als driezijdige kipper en kunnen worden ingezet op bouwterreinen, voor facility management, tuinaanleg, landschapsverzorging of in...
  • Bezoek onze stand op Meat Expo 2021

    Green Mobility Group Is aanwezig op Meat Expo 2021 tot en met woensdag 29 september.